Diner

Ons rund- en varkensvlees is ecologisch en duurzaam uit de Nederlandse natuurgebieden. Mals, rijk van smaak en veilig. Natuurvlees is afkomstig van dieren die zijn ingezet voor het beheer van de natuur in Nederland.

De runderen zijn geboren en opgegroeid in Nederland en hebben altijd buiten gelopen. En dat proeft u!

Voorgerechten

koud en warm
Runder carpaccio 12,25

met pijnboompitten, geraspte kaas en balsamico dressing

Toppers van de “Bonte Koe” 13,25

runder carpaccio, gemarineerde champignons, salade Bonte Koe samen op een bord

Trio van vis 13,25

met gegrilde tonijn, zalm en een tempura garnaal

Italiaanse tomatensoep 7,95

met balletjes

Mosterdsoep  7,95

met spekjes

Gemarineerde champignons 9,95

gegaard in knoflookolie

Salades

Salade “Bonte Koe”  11,95 klein / 15,95 groot

met brie, pijnboompitten, spek, tomaat, komkommer, rode ui, kerriemayonaise en brood

Salade “Harderwijk”  12,95 klein / 16,95 groot

met gerookte makreel, tonijn mayonaise, gerookte zalm, Noorse garnalen, kappertjes, rode ui,

Salade geitenkaas  11,95 klein / 15,95 groot

met geitenkaas, walnoten, cherry tomaatjes, honing mosterddressing en brood

Hoofdgerechten

van vlees en vis
Kip zonder stok 19,75

kippendij, satésaus, seroendeng en kroepoek

Grote Gardereen  18,75

The best in town! Natuurvlees hamburger met sla, tomatensalsa, rode biet op een ambachtelijk broodje.
Met koolsalade en huisgemaakte chips
optioneel: cheddar kaas  +1,50, gebakken ei  +1,50

Ossenhaas 27,75

geserveerd met een rode wijnsaus

Fish & chips  19,95

met veldt erwtjes en tartarsaus

Spinazie taartje met brie  19,75

harde wener bakje gevuld met spinazie, ui, knoflook geratineerd met brie

Veggie burger  18,75

vegaburger met sla, tomatensalsa, rode biet op een ambachtelijk broodje.
Met koolsalade en huisgemaakte chips
optioneel: cheddar kaas  +1,50, gebakken ei  +1,50

Allergie informatie? Vraag het ons!