Diner
Ons rund- en varkensvlees is ecologisch en duurzaam uit de Nederlandse natuurgebieden. Mals, rijk van smaak en veilig. Natuurvlees is afkomstig van dieren die zijn ingezet voor het beheer van de natuur in Nederland.
De runderen zijn geboren en opgegroeid in Nederland en hebben altijd buiten gelopen. En dat proeft u!
Voorgerechten
koud en warm
Runder carpaccio 12,25
met geroosterde pitten, Parmezaan en truffelmayonaise
Toppers van de “Bonte Koe” 13,25
runder carpaccio, gemarineerde champignons, salade Bonte Koe samen op een bord
Trio van vis 13,25
met garnalen cocktail, zalm en tempura garnaal
Italiaanse tomatensoep 8,25
met balletjes
Champignonroomsoep 8,25
Gevulde portobello uit de oven 9,95
gevuld met geitenkaas, paprika, ui en knoflook
Salades
Salade “Bonte Koe” 12,95 klein / 16,95 groot
met brie, pijnboompitten, spek, tomaat, komkommer, rode ui, kerriemayonaise en brood
Salade “Harderwijk” 13,95 klein / 17,95 groot
met gerookte makreel, tonijn mayonaise, gerookte zalm, Noorse garnalen, kappertjes, rode ui,
Salade geitenkaas 12,95 klein / 16,95 groot
met geitenkaas, walnoten, cherry tomaatjes, honing mosterddressing en brood
Hoofdgerechten
van vlees en vis
Kip zonder stok 20,25
kippendij, satésaus, seroendeng en kroepoek
Grote Gardereen 19,95
The best in town! Natuurvlees hamburger met sla, tomatensalsa, rode biet op een ambachtelijk broodje.
Met koolsalade en huisgemaakte chips
optioneel: cheddar kaas +1,60, gebakken ei +1,60
Ossenhaas 28,50
malse biefstuk, geserveerd met gebakken spek, ui en champignons
Fish & chips 20,25
met veldt erwtjes en tartarsaus
Spinazie taartje met brie 19,95
harde wener bakje gevuld met spinazie, ui, knoflook geratineerd met brie
Veggie burger 19,95
vegaburger met sla, tomatensalsa, rode biet op een ambachtelijk broodje.
Met koolsalade en huisgemaakte chips
optioneel: cheddar kaas +1,60, gebakken ei +1,60