Diner

Ons rund- en varkensvlees is ecologisch en duurzaam uit de Nederlandse natuurgebieden. Mals, rijk van smaak en veilig. Natuurvlees is afkomstig van dieren die zijn ingezet voor het beheer van de natuur in Nederland.

De runderen zijn geboren en opgegroeid in Nederland en hebben altijd buiten gelopen. En dat proeft u!

Voorgerechten

koud en warm
Runder carpaccio 11,75

met pijnboompitten, geraspte kaas en balsamico dressing

Toppers van de “Bonte Koe” 12,75

runder carpaccio, gemarineerde champignons, salade Bonte Koe samen op een bord

Trio van vis 12,75

met gegrilde tonijn, zalm en een tempura garnaal

Italiaanse tomatensoep 7,25

met balletjes

Mosterdsoep  7,25

met spekjes

Gemarineerde champignons 9,75

gegaard in knoflookolie

Salades

Salade “Bonte Koe”  10,95 klein / 14,95 groot

met brie, pijnboompitten, spek, tomaat, komkommer, rode ui, kerriemayonaise en brood

Salade “Harderwijk”  11,95 klein / 15,95 groot           

met gerookte makreel, tonijn mayonaise, gerookte zalm, Noorse garnalen, kappertjes, rode ui,

Salade geitenkaas  10,95 klein / 14,95 groot

met geitenkaas, walnoten, geroosterde groenten, honing mosterddressing en brood  

Salade “Barneveld”  11,95 klein / 15,95 groot

met kip, geroosterde groenten, geraspte kaas, bruschetta saus en brood 

Hoofdgerechten

van vlees en vis
Kip zonder stok 19,25

kippendij, satésaus, seroendeng en kroepoek

Runder sukade steak   23,50

met chimichurri en lemon curd

Grote Gardereen  16,75

The best in town! Natuurvlees hamburger met sla, tomatensalsa, rode biet op een ambachtelijk broodje.
Met koolsalade en huisgemaakte chips
optioneel: cheddar kaas  +1,50, gebakken ei  +1,50

Ossenhaas 26,50

geserveerd met een rode wijnsaus

Gepocheerde zalm 19,25

met een dille kappertjesaus

Groene tagliatelle met een roomsaus van tomaat of pesto 19,25

groenten en geraspte kaas  

Spinazie taartje met brie  19,25  

harde wener bakje gevuld met spinazie, ui, knoflook geratineerd met brie                

Veggie burger  16,75

vegaburger met sla, tomatensalsa, rode biet op een ambachtelijk broodje.
Met koolsalade en huisgemaakte chips
optioneel: cheddar kaas  +1,50, gebakken ei  +1,50

Allergie informatie? Vraag het ons!