Diner
Ons rund- en varkensvlees is ecologisch en duurzaam uit de Nederlandse natuurgebieden. Mals, rijk van smaak en veilig. Natuurvlees is afkomstig van dieren die zijn ingezet voor het beheer van de natuur in Nederland.
De runderen zijn geboren en opgegroeid in Nederland en hebben altijd buiten gelopen. En dat proeft u!
Voorgerechten
koud en warm
Runder carpaccio 12,25
met pijnboompitten, geraspte kaas en balsamico dressing
Toppers van de “Bonte Koe” 13,25
runder carpaccio, gemarineerde champignons, salade Bonte Koe samen op een bord
Trio van vis 13,25
met gegrilde tonijn, zalm en een tempura garnaal
Italiaanse tomatensoep 7,95
met balletjes
Mosterdsoep 7,95
met spekjes
Gemarineerde champignons 9,95
gegaard in knoflookolie
Salades
Salade “Bonte Koe” 11,95 klein / 15,95 groot
met brie, pijnboompitten, spek, tomaat, komkommer, rode ui, kerriemayonaise en brood
Salade “Harderwijk” 12,95 klein / 16,95 groot
met gerookte makreel, tonijn mayonaise, gerookte zalm, Noorse garnalen, kappertjes, rode ui,
Salade geitenkaas 11,95 klein / 15,95 groot
met geitenkaas, walnoten, cherry tomaatjes, honing mosterddressing en brood
Hoofdgerechten
van vlees en vis
Kip zonder stok 19,75
kippendij, satésaus, seroendeng en kroepoek
Grote Gardereen 18,75
The best in town! Natuurvlees hamburger met sla, tomatensalsa, rode biet op een ambachtelijk broodje.
Met koolsalade en huisgemaakte chips
optioneel: cheddar kaas +1,50, gebakken ei +1,50
Ossenhaas 27,75
geserveerd met een rode wijnsaus
Fish & chips 19,95
met veldt erwtjes en tartarsaus
Spinazie taartje met brie 19,75
harde wener bakje gevuld met spinazie, ui, knoflook geratineerd met brie
Veggie burger 18,75
vegaburger met sla, tomatensalsa, rode biet op een ambachtelijk broodje.
Met koolsalade en huisgemaakte chips
optioneel: cheddar kaas +1,50, gebakken ei +1,50